Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmä tomaattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa kypsää tomaattia
1/2 kpl
Sipulia
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 kpl
Kurkkua
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 tl
Kuminansiemeniä hienonnettuna
Hieman suolaa
Hieman mustapippuria
2 dl
Tomaattimehua

Tarjoiluun:

2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Sipulia
1/2 kpl
Paprikaa
1/2 - 1 kpl
Kurkkua
Vaaleaa leipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kasta tomaatit vedessä haarukan avulla. Kuori tomaatit. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele sipuli. Sekoita tomaatit, kurkku, sipuli, valkosipuli ja paprika monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Jos haluat sileää keittoa, sekoita kauemmin ja siivilöi keitto halutessasi. Voit myös jättää keiton karkeaksi. Jäähdytä keitto ennen tarjoilua. Viipaloi tarjoilua varten leipä ja leikkaa se kuutioiksi. Paahda leipäkuutiot pannulla öljyssä. Paloittele kasvikset. Tarjoile keiton kanssa erillisissä astioissa leipä-, paprika-, kurkku- ja tomaattikuutioita sekä hienonnettua sipulia.Ruokalehti 0505

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.