Kvinoa-kurkkutabboule

21.9.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kvinoa-kurkkutabboule

Ainekset

4 annosta
1 2 dl kvinoaa
2 4 dl vettä
3 1 kurkku
4 100 g purjoa
5 1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa
Kastike
1 1 sitruunan mehu
2 3 rkl oliiviöljyä
3 1 tl hunajaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 77 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 878 3514
Energiaa kcal 210 840

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kvinoa siivilässä ja lisää kiehuvaan veteen. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä.

Pilko kurkku ja purjo. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja valuta kastike joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kurkku kvinoa purjo
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5