Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuuma kurkkukeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 rkl
Margariinia
1/2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
150 g
Kurkkua
1 kpl
Maustekurkku
1/4 tl
Jauhettua valkopippuria
5 dl
Vettä
2 rkl
(vasikka)fondia
1/2 dl
Tuoretta basilikaa
1/2 kpl
Ranskankermaa

Päälle:

1/2 dl
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini kattilassa. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli renkaiksi. Leikkaa kurkut ohuiksi suikaleiksi. Keitä kasviksia rasvassa noin 10 minuuttia. Mausta valkopippurilla. Lisää vesi ja fondi. Hienonna basilika ja lisää joukkoon. Anna kiehua vielä 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja kuumenna keitto. Hienonna keiton pinnalle basilikaa. Tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.