Kurkkucoleslaw

22.3.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kurkkucoleslaw

Ainekset

6 annosta
1 1 (n. 350 g) kurkku
2 500 g punakaalia
3 1 pieni punasipuli
4 1 dl pehmeitä taatelipaloja
Kastike:
1 1 dl (ultra)kevytmajoneesia
2 1,5 dl maustamatonta jogurttia
3 1 rkl punaviinietikkaa
4 1 tl kuminaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 68 g
Proteiinia 4 g 21 g
Rasvaa 3 g 19 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 377 2260
Energiaa kcal 90 540

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kurkku ja punakaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna taatelipaloja halutessasi vielä pienemmiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Jauha kastiketta varten kumina (morttelissa). Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kaali kurkku taateli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5