Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurkkucoleslaw

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(n. 350 g) kurkku
500 g
Punakaalia
1 kpl
Pieni punasipuli
1 dl
Pehmeitä taatelipaloja

Kastike:

1 dl
(ultra)kevytmajoneesia
1 1/2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Kuminaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kurkku ja punakaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna taatelipaloja halutessasi vielä pienemmiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Jauha kastiketta varten kumina (morttelissa). Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.