Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuorrutetut uudet perunat

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

500 g
Tasakokoisia uusia perunoita

Täyte:

1/2 kpl
Pientä punasipulia
3 rkl
Tilliä
200 g
Katkaraputuorejuustoa
3 rkl
Mätitahnaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Harjaa perunat puhtaiksi ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vedestään. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Leikkaa perunat kahtia ja pursota täytettä puolikkaille. Tarjoa esimerkiksi noutopöydässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.