Kuorrutettu lihamureke

25.9.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kuorrutettu lihamureke

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi sipulikeittoaineksia
2 0,5 dl korppujauhoja
3 1 prk (2 dl) kermaviiliä
4 1 muna
5 1 tl paprikaa
6 mustapippuria myllystä
7 yrttisuolaa haluttaessa
8 500 g nauta-sikajauhelihaa
Kuorrutus:
1 4 - 5 tomaattia
2 1 dl tuoretta basilikaa
3 2 dl emmental-juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 34 g 135 g
Rasvaa 37 g 148 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 2 164 8657
Energiaa kcal 517 2069

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha. Vaivaa massa tasaiseksi. Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit. Levitä murekeseos vuokaan. Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha mureke
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5