Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuohuviini-persikkamehujäät

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.

Ainekset

250 g
paraguayo-persikoita
2 kpl
Mintunoksaa
2 dl
Alkoholitonta kuohuviiniä
2 dl
Pommac-limonadia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet. Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin.

250 g
paraguayo-persikoita
2 kpl
Mintunoksaa
2

Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

2 dl
Pommac-limonadia
2 dl
Alkoholitonta kuohuviiniä
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.6.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

19

78

0,1 g

3,6 g

3,9 g

0,6 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mintunoksaa,

2 dl Pommac-limonadia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli