Kuohuviini-persikkamehujäät

26.6.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kuohuviini-persikkamehujäät

Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.

Ainekset

8 kappaletta
1 250 g litteitä paraquayo-persikoita
2 2 mintunoksaa
3 2 dl alkoholitonta kuohuviiniä
4 2 dl Pommac-limonadia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 29 g
Proteiinia 0 g 3 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 74 591
Energiaa kcal 18 141

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet.

Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin. Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5