Kuningatarjuustokakku

31.12.2004
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kuningatarjuustokakku

Ainekset

10 palaa
pohja
1 12 tummaa keksiä
2 50 g pehmeää margariinia
Täyte 1
1 3 munaa
2 400 g maustamatonta tuorejuustoa
3 1 dl sokeria
4 1 tl vaniljasokeria
5 1,5 dl mustikoita
6 1,5 dl vadelmia
Täyte 2
1 1 dl kermaviiliä
2 150 g ranskankermaa
3 1 rkl sokeria
4 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
1 musikoita ja vadelmia

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 191 g
Proteiinia 6 g 63 g
Rasvaa 17 g 168 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 059 10592
Energiaa kcal 253 2531

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.

Teksti:
Kuvat: Katri Schröder
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5