Kukkakaalicurry

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kukkakaalicurry

Ainekset

4 annosta
1 1 kukkakaali (500 g)
2 1 iso sipuli
3 1 punainen paprika
4 1 rkl öljyä
5 1 rkl mietoa currytahnaa
6 pala punaista chilipalkoa
7 1 prk (165 ml) kookosmaitoa
8 suolaa
9 basilikaa tai korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 33 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 13 g 51 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 689 2756
Energiaa kcal 165 659

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuutioi kanta. Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja leikkaa malto kuutioiksi. Kuullota sipulia ja paprikaa paistokasarissa muutama minuutti. Lisää curry ja kukkakaali ja anna kuumentua. Lisää kookosmaito ja mausteet ja kypsennä noin 10 minuuttia kannen alla. Tarkista maku ja sirottele pinnalle silputut yrtit. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5