Kukkakaali-vadelmasalaatti

28.6.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kukkakaali-vadelmasalaatti

Rapea kukkakaali maistuu mainiolta raakanakin. Erityisen rapsakkaa kukkakaalista tulee, kun panet nuput joksikin aikaa jääveteen ennen salaatin tekoa.

Ainekset

4 annosta
1 1 kukkakaali
2 3 rkl persiljasilppua
3 0,5 dl manteleita
4 1 dl vadelmia
Kastike
1 1 sitruunan mehu
2 2 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 0,25 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 623 2492
Energiaa kcal 149 596

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo ja jaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Rouhi mantelit. Silppua persilja. Sekoita salaattiainekset vadelmia lukuun ottamatta kulhossa keskenään. Valmista kastike ja lisää salaattiin. Anna maustua jonkin aikaa. Lisää vadelmat salaatin pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5