Kukkakaali-tomaattipasta

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kukkakaali-tomaattipasta

Ainekset

4 annosta
1 300 g pastaa, esim. fusilli
2 1 (noin 300 g) pieni kukkakaali
3 1 pieni sipuli
4 3 valkosipulinkynttä
5 3 anjovisfileetä
6 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
7 1 dl vettä
8 1 dl juustoraastetta
9 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 58 g 232 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 5 g 21 g
Kuitua 6 g 26 g
Energiaa kJ 1 438 5750
Energiaa kcal 344 1374

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut.Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia.Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kukkakaali pasta tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5