Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuhaa kasviskastikkeessa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 - 3 kpl
Kuhafileetä
1/2 tl
Merisuolaa
Ripaus valkopippuria
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Korppujauhetta
25 g voita tai paistomargariinia paistamiseen

Kastike :

3 dl
Vettä
1 kpl
Sipuli
3 - 4 kpl
Porkkanaa
2 dl
Kermaa
3 rkl
Vehnäjauhoja
200 g
Pakasteherneitä
Suolaa tarvittaessa
1/2 tl
Kuivattua tai 0,5 rkl tuoretta rakuunaa
Tillisilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kuhafileet annospaloiksi eli jokainen filee 2-3 palaan. Sekoita suola, pippuri, jauhot ja korppujauhe isolla lautasella. Kuumenna iso paistinpannu ja siinä voi kullanruskeaksi.Kasta muutama kalapala kerrallaan jauhoseokseen molemmin puolin ja kypsennä voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät kalapalat paistinvadille ja peitä foliolla.Lisää paistinpannuun vesi ja kiehauta se. Kuori ja viipaloi joukkoon sipuli ja porkkanat. Kypsennä ne puolikypsiksi.Sekoita kerma ja jauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen. Sekoita ja keitä 5 minuuttia.Lisää joukkoon herneet. Mausta kastike ja kaada kalafileiden päälle. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.