Kreolilainen broileri

28.2.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreolilainen broileri

Ainekset

5 annosta
1 3 maustamatonta broilerin rintafileetä
2 0,5 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 2 sipulia
5 2 porkkanaa
6 1 palsternakka (n. 100 g)
7 0,5 paprikaa
8 1 rkl öljyä
9 1 tl timjamia
10 1 tl oreganoa
11 2 dl vettä tai valkoviiniä
12 0,5 tl suolaa
13 2 laakerinlehteä
14 1 prk tomaattimurskaa
15 3 rkl tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 35 g
Proteiinia 22 g 108 g
Rasvaa 4 g 22 g
Kuitua 3 g 14 g
Energiaa kJ 652 3259
Energiaa kcal 156 779

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele broilerin fileet. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele sipulit, porkkanat ja palsternakka. Pese ja suikaloi paprika. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja broilerinpaloja kevyesti. Mausta timjamilla ja oreganolla. Lisää neste, suola, laakerinlehdet, palsternakka, porkkanat ja tomaattimurska. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää paprika ja hauduta vielä 5 minuuttia. Lisää hienonnettu persilja ja tarjoile riisin ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5