Kreikkalaiset silakat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalaiset silakat

Ainekset

4 annosta
1 600 g (pakaste) silakkafileitä
2 0,5 tl mustapippuria
3 0,6 prk (à 300g/150g) fetatyyppistä juustoa öljyyn säilöttynä
4 0,5 ruukkua tuoretta basilikaa
5 5 murskattua hapankorppua
6 4 rkl juustopurkin öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 20 g
Proteiinia 28 g 113 g
Rasvaa 32 g 126 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 735 6940
Energiaa kcal 415 1659

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata silakkafileet. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta puolet silakoista mustapippurilla. Valuta juustosta öljy ja säästä se.. Murenna juusto ja hienonna basilika. Levitä juustomuru ja basilikasilppu pippuroitujen silakkafileiden päälle. Nosta loput fileet täytettyjen päälle. Lado fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vierekkäin. Hienonna hapankorput ja sekoita öljyyn. Nostele muruseos fileiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto kala silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5