Kreikkalaiset lohipihvit

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalaiset lohipihvit

Feta maustaa lohimurekepihvit ja tsatsiki viimeistelee annoksen.

Ainekset

4 annosta
1 700 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
2 50 g fetajuustoa
3 1,5 rkl kapriksia
4 1 rkl hienonnettua tuoretta minttua tai persiljaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 1 kananmuna
Paistamiseen
1 öljyä
Tsatsikikastike
1 pala kurkkua
2 2 dl maustamatonta jogurttia
3 1 rkl sitruunamehua
4 2 rkl hienonnettua minttua tai persiljaa
5 ripaus sokeria
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 13 g
Proteiinia 38 g 154 g
Rasvaa 39 g 156 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 2 154 8614
Energiaa kcal 515 2059

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele lohifilee ja siirrä palat leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Lisää loput ainekset ja aja karkeaksi massaksi.

Raasta kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua pihvien paiston ajan.

Paista lohimassasta öljyssä paistin- tai lettupannulla pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

Tarjoa lohipihvit  tsatsikikastikkeen ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5