Kreikkalaiset liha-halloumivartaat

25.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalaiset liha-halloumivartaat

Ainekset

4 annosta
1 500 g marinoitua porsaan sisäfileetä
2 200 g halloumijuustoa
3 1 punainen paprika
4 1 vihreä paprika
Lisäksi
1 varrastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 36 g 144 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 357 5428
Energiaa kcal 324 1297

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nosta varrastikut likoamaan. Pyyhi lihan pinnalta marinadi. Paloittele liha halloumin ja paprikoiden kanssa samankokoisiksi paloiksi. Pistele grillivartaisiin vuorotellen lihaa, halloumia ja paprikoita. Grillaa vartaat keskilämmöllä.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5