Kreikkalaiset jauhelihakepakot

11.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalaiset jauhelihakepakot

Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.

Ainekset

4 annosta
1 400 g paistijauhelihaa
2 1 sipuli
3 3 valkosipulinkynttä
4 1 dl hienonnettua fetajuustoa
5 0,5 dl hienonnettuja vihreitä oliiveja
6 1 muna
7 1 tl suolaa
8 1 tl sitruunankuorta
9 1 tl oreganoa
10 1 tl mustapippuria
11 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 4 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 11 g 45 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 942 3769
Energiaa kcal 225 901

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5