Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreikkalainen kurkkusalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkku
1 dl
Turkkilaista jugurttia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunanmehua
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Mausta jogurtti puristetulla valkosipulinkynnellä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nostele kastike ja hienonnettu tilli kerroksittain kurkkujen kanssa tarjoiluastiaan. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.