Kreikkalainen fetajuustosalaatti

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalainen fetajuustosalaatti

Ainekset

4 annosta
1 200 g fetajuustoa
2 3 tomaattia
3 0,5 kurkku
4 1 vihreä paprika
5 1 punasipuli
6 1 dl mustia oliiveja
Kastike:
1 2 rkl oliiviöljyä
2 1 rkl punaviinietikkaa
3 0,25 tl oreganoa
4 0,25 tl rouhittua mustapippuria
5 0,25 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 34 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 880 3520
Energiaa kcal 210 841

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa tomaatit ja kuoritut kurkut reilun kokoisiksi paloiksi kulhoon. Viipaloi paprika ja sipuli. Lisää joukkoon oliivit sekä sekoitettu kastike.

Sekoita aineet salaattikulhossa. Asettele salaatin pinnalle fetajuustopalat.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5