Kotikeittiön vorschmack

21.1.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kotikeittiön vorschmack

Ainekset

4 annosta
1 600 g sika-nautajauhelihaa
2 1 sipuli
3 4 valkosipulinkynttä
4 1 dl kermaa
5 0,5 tl suolaa
6 0,5 tl rouhittua mustapippuria
7 1 rasia (100/65 g) anjovisfileetä
Pinnalle
1 voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 36 g 145 g
Rasvaa 22 g 89 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 491 5963
Energiaa kcal 356 1425

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: voita

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.

Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: anjovis jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5