Kookospannukakku ja mango-limettihillo

17.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mango-limettihillo ja kookospannukakku

Tarjoa kookosmaidosta tehty pannukakku mangohillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

1 4 dl vettä
2 1 prk (4 dl) kookosmaitoa
3 3 munaa
4 4 dl vehnäjauhoja
5 0,25 tl suolaa
6 2 tl sokeria
7 1 tl vaniljasokeria tai puolikkaan vaniljatangon siemenet
8 0,5 dl rypsiöljyä
9 ripaus kanelia
Mango-limettihillo
1 500 g pakastettuja mangokuutioita
2 150 g hillo-marmeladisokeria
3 rouhittua vaniljatankoa myllystä tai 0,25 vaniljatangon siemenet
4 0,5 limen kuoriraaste
Lisäksi
1 vaahdotettua vaniljakastiketta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 255 g
Proteiinia 60 g
Rasvaa 152 g
Kuitua 20 g
Energiaa kJ 11033
Energiaa kcal 2637

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: vaahdotettua vaniljakastiketta

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Aloita valmistamalla hillo. Laita pakastetut mangokuutiot kattilaan ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai kaavi hieman vaniljatangon siemeniä. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuorta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.

Sekoita vesi, kookosmaito, munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suola, sokeri, vaniljasokeri tai vaniljatangosta kaavitut siemenet, rypsiöljy ja ripaus kanelia. Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pannukakku tuntuu kiinteältä.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: kookos mango pannukakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5