Kookoskalavokki

18.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kookoskalavokki

Pakasteseitistä ja kasviksista saat makoisan vokin helposti ja edullisesti. Kookos tuo nuudelivokkiin pehmeää makua.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (4 x 100) seitiä annospaloina
2 1 dl vehnäjauhoja
3 1 tl suolaa
4 ripaus rouhittua valkopippuria
5 1 kananmuna
6 2 dl kookoshiutaleita
Paistamiseen
1 öljyä
Lisäksi
1 400 g parsakaalia
2 2 porkkanaa
3 1 rkl öljyä
4 pala tuoretta inkivääriä
5 250 g nuudeleita
6 1 rkl soijakastiketta
7 2 rkl makeaa chilikastiketta
8 1 limetin mehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 62 g 247 g
Proteiinia 34 g 135 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 9 g 35 g
Energiaa kJ 2 607 10429
Energiaa kcal 623 2493

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata seitipaloja puolisen tuntia. Kääntele puolisulaneet seitipalat maustetuissa vehnäjauhoissa ja sen jälkeen vatkatussa munassa. Kääntele lopuksi seitipalat kookoshiutaleissa. Nosta leikkuulaudalle odottamaan. Paloittele parsakaali varsineen ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain viipaleiksi.

Paista kalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi. Paista porkkanoita toisella pannulla öljyssä raastetun inkiväärin kanssa muutama minuutti. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää pannulle parsakaalit, soija-ja chilikastike sekä nuudelit. Valuta joukkoon limetin mehu ja nostele sekaisin. Tarjoile vokki kookospaneroitujen kalapalojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5