Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kookos-raparperitorttu

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Raparperitorttu saa mukavan lisän kookoshiutaleista. Tarjoile raparperipiirakka vaniljajäätelön kera.

Ainekset

75 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Maitoa

Päälle:

3 dl
Raparperipaloja

Kuorrutus:

50 g
Voita
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito.

75 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Maitoa
2

Levitä taikina voideltuun, korppujauhotettuun irtopohjavuokaan ja levitä päälle raparperit. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

3 dl
Raparperipaloja
3

Kiehauta kuorrutusaineet kattilassa koko ajan sekoittaen ja levitä seos raparperinpalojen päälle. Paista kakkua 10–15 minuuttia eli kunnes kuorrutus on saanut hiukan väriä ja kakku on kypsä.

1/2 dl
Sokeria
50 g
Voita
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita
2 tl
Vaniljasokeria
1 kpl
Kananmuna
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.