Konvehtifudge

24.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Konvehtifudge

Pehmeä fudgekaramelli syntyy muutamasta aineesta.

Ainekset

25 kappaletta
1 100 g tummaa suklaata
2 1 paketti (300 g) suklaakonvehteja
3 25 g voita
4 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 123 g
Proteiinia 0 g 9 g
Rasvaa 3 g 65 g
Kuitua 0 g 5 g
Energiaa kJ 186 4649
Energiaa kcal 44 1111

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (397 g) kondensoitua maitoa

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele tumma suklaa. Sulata suklaat ja voi teräskulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kondensoitu maito ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: joulukuu 2016 suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5