Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Konvehtifudge

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Pehmeä fudgekaramelli syntyy muutamasta aineesta.

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
1 kpl
(300 g) suklaakonvehteja
25 g
Voita
1 kpl
(397 g) kondensoitua maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele tumma suklaa. Sulata suklaat ja voi teräskulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää kondensoitu maito ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

45

188

2,6 g

1,5 g

4,9 g

4,6 g

0,2 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli