Kolmioleivät pannussa

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kolmioleivät pannussa

Ainekset

4 annosta
1 8 isoa paahtoleipäviipaletta
2 2 kpl tomaattia
3 reilut palat vuohenjuustoa
4 Voiteluun ja paistamiseen rasvaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 109 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 7 g 27 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 829 3315
Energiaa kcal 198 792

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele leivät. Laita neljälle viipaleelle juusto- ja tomaattiviipaleet. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kanneksi. Paista leivät pannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5