Kolmen sipulin pihvit

22.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kolmen sipulin pihvit

Ainekset

4 annosta
1 4 kpl naudan ulkofileepihviä
2 öljyä paistamiseen
3 suolaa
4 rouhittua mustapippuria
Päälle:
1 1 punasipuli
2 1 keltasipuli
3 4 - 8 valkosipulinkynttä
4 2 rkl öljyä
5 0,5 dl vettä
6 0,5 rkl valkoviinietikkaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 32 g 128 g
Rasvaa 20 g 79 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 301 5205
Energiaa kcal 311 1244

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla ja lisää vesi ja etikka ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan.Nuiji huoneenlämpöiset lihapalat muovipussin sisällä hiukan ohuemmiksi ja paista ne kuumalla pannulla molemmin puolin parin minuutin ajan sopivan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurirouheella. Tarjoa pihvit sipuliseoksen ja esimerkiksi juuresperunasoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5