Kolmen kaalin vokki

21.6.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kolmen kaalin vokki

Valmista maukas vokki parsakaalista, kukkakaalista ja lehtikaalista. Inkivääri, chili ja valkosipuli tuovat ruokaan makua ja potkua. Lisää lopuksi kasvisten joukkoon keitetyt nuudelit.

Ainekset

4 annosta
1 1 parsakaali
2 1 pieni kukkakaali
3 50 g lehtikaalia
4 pala purjoa
5 pala tuoretta inkivääriä
6 1 valkosipulinkynsi
7 0,5 punaista chiliä
8 1 rkl rypsiöljyä
9 2 tl seesamiöljyä
10 1 rkl soijakastiketta
Lisäksi
1 250 g nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 47 g 187 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 323 5292
Energiaa kcal 316 1265

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Lounas
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.

Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5