Kolmen juuston muffinit

21.10.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kolmen juuston muffinit

Muffinitaikinaan voi hyödyntää kaikenlaisten juustojen loppupalat, kuten parmesaani- tai emmentaljuuston.

Ainekset

12 kappaletta
1 4 dl vehnäjauhoja
2 2 tl leivinjauhetta
3 1 tl suolaa
4 1 tl yrttiseosta
5 3 kananmunaa
6 1,5 dl maitoa
7 100 g tuorejuustoa
8 1 dl parmesaaniraastetta
9 1 dl emmentaljuustoraastetta
10 3 rkl öljyä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 192 g
Proteiinia 7 g 86 g
Rasvaa 10 g 116 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 752 9028
Energiaa kcal 180 2158

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon maito ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kuivat ainekset, parmesaaniraaste, osa emmentalraasteesta ja öljy muna-maitoon.

Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle loppu emmentalraaste. Paista muffineja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5