Klementiini-inkiväärimarmeladi

24.11.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Klementiini-inkiväärimarmeladi

Levitä paahtoleivälle tai tarjoa juustojen kera.

Ainekset

1 1,5 kg klementiinejä
2 25 g tuoretta inkivääriä
3 1 paketti (330 g) hillo-marmeladisokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 454 g
Proteiinia 8 g
Rasvaa 5 g
Kuitua 29 g
Energiaa kJ 8212
Energiaa kcal 1963

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: tuoretta inkivääriä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kattilaan kahden, hyvin pestyn klementiinin kuoret. Leikkaa klementiinit kalvottomiksi lohkoiksi terävällä veitsellä, siirrä mehuineen kattilaan. Purista myös jäljelle jääneistä hedelmärangoista mehut kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä aineksia hiljalleen 10 minuuttia ilman kantta. Lisää sokeri ja keitä 15 minuuttia. Sekoita ja tölkitä marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo joulukuu 2016
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5