Kirvelikeitto

28.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kirvelikeitto

Ainekset

1 7 dl vettä
2 maustekimppu
3 1 dl kuivattua hernerouhetta
4 1 valkosipulinkynsi
5 2 rkl vehnäjauhoja
6 2 dl ruokakermaa tai maitoa
7 0,25 tl valko- tai mustapippuria
8 (hiukan muskottipähkinää)
9 1 ruukku tuoretta kirveliä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 29 g
Proteiinia 11 g
Rasvaa 20 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 1444
Energiaa kcal 345

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä vettä ja siinä maustekimppua ja hernerouhetta 20 minuuttia. Pilko sekaan kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita jauhot kermaan ja lisää kattilaan, kun hernerouhe on kypsää. Sekoita ja keitä 5-10 minuuttia. Mausta keitto pippurilla ja muskottipähkinällä. Silppua lopuksi joukkoon tuore kirveli. Älä keitä enää.

© SOK
Avainsanat: kasviskeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5