Kirsikkatomaattirisotto

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kirsikkatomaattirisotto

Ainekset

1 200 g kirsikkatomaatteja
2 1 kpl sipuli
3 1 kpl valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 2,5 dl risottoriisiä
6 3 dl tomaattimehua
7 5 dl kana- tai kasvislientä
8 1 dl parmesaaniraastetta
9 tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 190 g
Proteiinia 33 g
Rasvaa 36 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 5156
Energiaa kcal 1232

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi kulhon päällä, että saat kaikki mehut talteen. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetken aikaa kattilan pohjalla ja lisää sen jälkeen risottoriisi. Anna kiehua hiljalleen ja lisää tomaattimehua ja kanalientä vuorotellen vähissä erissä imeyttäen niitä riisiin. Sekoita koko ajan. Jatka näin, kunnes riisi on pehmeää. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste, tomaatinpuolikkaat ja hienonnetut basilikanlehdet.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: risotto tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5