Kirkas lohikeitto

1.3.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kirkas lohikeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 pientä tai iso porkkana
2 5 perunaa
3 0,5 purjoa
4 2 varsisellerin vartta
5 1 l vettä
6 2 kalaliemikuutiota
7 2 laakerinlehteä
8 6 maustepippuria
9 300 g lohta tai kirjolohta tuoreena tai pakasteena
10 0,5 sitruunanmehu
11 1 tl sitruunapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 64 g
Proteiinia 17 g 67 g
Rasvaa 11 g 45 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 973 3892
Energiaa kcal 232 930

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kuoritut porkkanat ja perunat kuutioiksi ja huuhdottu purjo ja varsiselleri viipaleiksi. Lisää vesi, liemikuutiot, laakerinlehdet sekä kokonaiset maustepippurit ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Leikkaa nahaton kala kuutioiksi tai käytä valmiita pakastekuutioita. Lisää ne keittoon ja kypsennä muutama minuutti. Mausta keitto sitruunamehulla ja sitruunapippurilla. Tarjoa ruisleivän kera.

© SOK
Avainsanat: kalakeitto lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5