Poista kaitale fileen rasvaisesta vatsapuolesta. Leikkaa filee kuudeksi palaksi. Tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto, joka ulottuu noin sentin päähän selästä ja vatsasta. Sirottele kaloille suolaa ja pippuria. Valmista täyte. Hienonna tilli ja silppua aurinkokuivattu tomaatti. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nosta kalapalat matalareunaiselle uunivadille ja taivuta paloja sen verran auki, että saat täytteen mahtumaan sisään. Lusikoi jokaiseen viiltoon täytettä ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paahda pinjansiemeniä kevyesti kuumassa kuivassa pannussa. Sirottele pinjansiemenet kypsille kaloille. Tarjoa lisänä perunoita tai perunasosetta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.