Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohimuffinit

Fork and knife
13 Kappaletta
Fork and knife
13 Kappaletta
Graavikirjolohi sopii myös leivontaan. Maustettu ruokakerma helpottaa ruoanlaittoa, ja tabasko tuo makua muffineihin. Tarjoa suolaisia muffineja vaikkapa brunssilla tai illanistujaisissa.

Ainekset

1 kpl
Graavikirjolohifileesiivuja (150 g)
2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Hiivaleipäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
Pala purjoa
1 kpl
Kananmuna
Suolaa
3 kpl
Tabaskoa
3/4 dl
Juoksevaa margariinia
1 kpl
Kolmen juuston ruokakermaa (2,5 dl)
1 dl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kirjolohisiivut pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Halkaise ja huuhtele purjo ja pilko pieniksi. Kypsennä purjoa mikrossa täydellä teholla, kunnes se on pehmeää.Vatkaa munan joukkoon mausteet, rasva ja kerma. Kaada jauhoseos muna-kermaseokseen. Lisää jäähtyneet purjot, kirjolohikuutiot ja hienonnettu tilli. Jaa taikina muffinipellille. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.