Kipparin kalavuoka

19.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kipparin kalavuoka

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakasteseitä
2 2 rkl vehnäjauhoja
3 250 g kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
4 0,5 sitruunan mehu
5 2 dl kevyttä ruokakermaa
6 1 tl suolaa
7 0,25 tl rouhittua valkopippuria
8 1 nippu tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 20 g 81 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 757 3027
Energiaa kcal 181 723

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa.Yhteishyvän Ruokalehti 1/05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala seiti tomaatti vuoka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5