Kinuskiset viipalepiparit

11.5.2010
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinuskiset viipalepiparit

Herkulliset viipalepiparit on helppo tehdä itse. Valmiilla kinuskikastikkeella saat niistä entistäkin makeampia.

Ainekset

30 kappaletta
1 200 g leivontamargariinia
2 1,5 dl sokeria
3 2 tl vaniljasokeria
4 2 dl valmista kinuskikastiketta
5 6 dl vehnäjauhoa
6 2 tl leivinjauhetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 472 g
Proteiinia 1 g 42 g
Rasvaa 7 g 208 g
Kuitua 0 g 14 g
Energiaa kJ 547 16423
Energiaa kcal 131 3925

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja kinuskikastike. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen. Sekoita taikinaksi.Muotoile taikinasta kaksi pitkää, noin 25 sentin tankoa ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä tankojen väleihin leviämisvaraa ja painele niitä vähän litteämmiksi.Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes tangot ovat kauniin ruskeita. Leikkaa tangot hieman jäähtyneinä terävällä veitsellä noin 3 sentin viipaleiksi. Anna pipareiden jäähtyä pellillä.Paistolämpötila 200 astettaPaistoaika 20 minuuttia

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kinuski kinuskikastike
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5