Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkkupizzat nuudelipohjalla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista rapeapohjainen nuorison suosikkipizza täysjyvänuudeleista. Trendikkään nuudelipizzan päälle voi latoa mitä tahansa mieleisiä täytteitä.

Ainekset

200 g
Täysjyvänuudeleita
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
(175 g) juustoraastetta
150 g
Palvikinkkua
1/2 kpl
(à 250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Punasipuli
1 dl
Chilipastakastiketta (rainbow)

Lisäksi

50 g
Rucolaa tai babypinaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä lävikössä.

200 g
Täysjyvänuudeleita
2

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

3

Kaada nuudelit kulhoon. Riko kananmuna joukkoon. Lisää noin puolet juustoraasteesta. Puristele nuudeleita puhtailla käsillä niin, että kananmuna sekoittuu hyvin nuudeleihin.

1 kpl
Kananmuna
1 kpl
(175 g) juustoraastetta
4

Jaa nuudeliseos neljäksi keoksi pellille leivinpaperin päälle. Tasoita pinta niin, että nuudelipohjista tulee noin 1 cm:n paksuisia.

5

Kuutioi palvikinkku. Huuhtele ja lohko kirsikkatomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli.

150 g
Palvikinkkua
1/2 kpl
(à 250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Punasipuli
6

Lusikoi pastakastiketta nuudelipohjille. Jaa kinkut, kirsikkatomaatit ja punasipulit päälle. Ripottele loppu juustoraaste pizzoille.

1 dl
Chilipastakastiketta (rainbow)
150 g
Palvikinkkua
1/2 kpl
(à 250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Punasipuli
1 kpl
(175 g) juustoraastetta
7

Kypsennä pizzoja uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskea ja nuudelireunat rapeita.

8

Huuhtele rucola tai pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Ripottele valmiin pizzan päälle.

50 g
Rucolaa tai babypinaattia
Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.3.2018
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

274

1146

8,0 g

2,5 g

36,0 g

2,8 g

2,3 g

11,8 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (175 g) juustoraastetta,

50 g Rucolaa tai babypinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli