Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkkumunakas

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
4 rkl
Vettä, maitoa tai kermaa
2 dl
Keitettyä makaronia
1 tl
Suolaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1 rkl
Öljyä
50 g
Kinkkukuutioita
1 dl
Herneitä
1 dl
Juustoraastetta

Pinnalle:

Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon neste ja makaronit. Mausta munakasseos suolalla. Kuutioi paprikat. Kuumenna pannulla öljy ja kaada joukkoon kinkkukuutiot ja paprikat. Kääntele hetken aikaa. Valuta munakasseos päälle. Vedä munamassaa puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hieman hyytyy. Ripottele munakkaan pinnalle herneet ja juustoraaste. Anna munakkaan hyytyä kannen alla. Ripottele valmiin munakkaan pinnalle hienonnettua persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.