Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-rucolapizza

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Pizzapohja

2 dl
Vettä
5 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Kuivahiivaa
1 tl
Suolaa
1 rkl
Oliiviöljyä

Täytteet

1 kpl
(370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
100 g
Ohutta kinkkuleikettä
2 dl
Juustoraastetta

Pinnalle

Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva pienene määrään jauhoja. Lisää hiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta taikinan joukkoon jauhoja vähitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Kaada tomaattimurska valumaa 10 minuutiksi siivilään ja anna taikinapohjan samalla kohota hetken aikaa peitettynä.Levitä pohjan päälle tomaattimurska ja revi päälle kinkkuleikkeleet. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolasalaattia ja tarjoa heti.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 15 minuuttia

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.