Kinkku-rucolapizza

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkku-rucolapizza

Ainekset

Pizzapohja
1 2 dl vettä
2 5 dl vehnäjauhoja
3 2 tl kuivahiivaa
4 1 tl suolaa
5 1 rkl oliiviöljyä
Täytteet
1 1 prk (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 100 g ohutta kinkkuleikettä
3 2 dl juustoraastetta
Pinnalle
1 rucolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 247 g
Proteiinia 81 g
Rasvaa 47 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 7334
Energiaa kcal 1753

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva pienene määrään jauhoja. Lisää hiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta taikinan joukkoon jauhoja vähitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Kaada tomaattimurska valumaa 10 minuutiksi siivilään ja anna taikinapohjan samalla kohota hetken aikaa peitettynä.Levitä pohjan päälle tomaattimurska ja revi päälle kinkkuleikkeleet. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolasalaattia ja tarjoa heti.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 15 minuuttia

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5