Kinkku-rucolapiirakka

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkku-rucolapiirakka

Ainekset

1 1 paketti (400 g) piirakkataikinaa
2 1 pussi (300 g) kinkkusuikaleita
3 1 pussi (150 g) juustoraastetta
4 1 ruukku rucolasalaattia
5 2 kananmunaa
6 2 dl ruokakermaa
7 1 rkl sinappia
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 foliovuokia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 198 g
Proteiinia 174 g
Rasvaa 191 g
Kuitua 26 g
Energiaa kJ 13547
Energiaa kcal 3238

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kinkku piirakka piiras
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5