Kinkku-raejuustomunakas

Ainekset
1 | 3 | kananmunaa |
2 | 3 rkl | maitoa, kermaa tai vettä |
3 | ripaus | suolaa |
4 | ripaus | rouhittua valkopippuria |
Paistamiseen | ||
1 | 1 tl | öljyä tai margariinia |
Täyte | ||
1 | 1 dl | kinkkusuikaleita tai -kuutioita |
2 | 1 dl | raejuustoa |
3 | 1 | tomaatti |
4 | 1 rkl | hienonnettua persiljaa |
Ravintoaineet
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 9 g |
Proteiinia | 24 g | 48 g |
Rasvaa | 14 g | 28 g |
Kuitua | 1 g | 2 g |
Energiaa kJ | 928 | 1855 |
Energiaa kcal | 222 | 443 |
Reseptitiedot
Ruokalajit | Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen |
Pääruoka-aine | Sianliha |
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet
Paahda kuivalla teflonpannulla kinkkusuikaleet. Nosta syrjään. Sekoita kulhossa munat ja neste niin, että munien rakenne hieman rikkoutuu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä pannu ja lisää rasva. Kaada munakasmassa pannulle ja vedä puulastalla seosta pohjaa pitkin reunoilta keskelle päin, kunnes munakasseos hyytyy. Asettele munakkaan keskelle kinkkusuikaleet, raejuusto, hienonnettua tomaatti ja persilja. Taita munakas kaksinkerroin lautaselle.