Kinkku-kasviskakku

30.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkku-kasviskakku

Ainekset

10 annosta
1 4 viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
2 4 viipaletta pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää
Kostutukseen
1 1 - 2 dl liha- tai kasvislienta tai maitoa
Tahna
1 75 g ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
2 200 g sulatejuustoa
3 0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
4 1 paprika pieneksi pilkottuna
Tahna 2
1 200 g valkosipulisulatejuustoa
2 1 dl kermaa
3 2 dl silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)
Koristeluun
1 200 g sulatejuustoa
2 0,5 - 1 dl maitoa
3 0,5 paprikaa pienenä silppuna
4 15 pala ohutta purjoa suikaleena
5 tuoretta kurkkua
6 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 209 g
Proteiinia 15 g 154 g
Rasvaa 9 g 89 g
Kuitua 4 g 36 g
Energiaa kJ 946 9464
Energiaa kcal 226 2262

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5