Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-juustoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Lämppärit eli lämpimät voileivät maistuvat iltapalaksi niin arkena kuin viikonloppunakin. Tee klassikkotäyte kinkusta, juustosta ja tomaatista ja valmista mehevä kuorrutus juustoraasteesta ja kananmunasta.

Ainekset

8 kpl
täysjyväpaahtoleipää
2 rkl
margariinia
3 kpl
Tomaattia
8 - 16 kpl
palvikinkkuviipaletta
175 g
(1 ps) juustoraastetta
1 kpl
kananmuna
1/2 tl
mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele margariinilla. Viipaloi tomaatit ja jaa ne leiville. Levitä päälle kinkkuviipaleet.

8 kpl
täysjyväpaahtoleipää
2 rkl
margariinia
3 kpl
Tomaattia
8 - 16 kpl
palvikinkkuviipaletta
2

Sekoita kulhossa juustoraaste, kananmuna ja mustapippuri. Jaa seos leiville.

175 g
(1 ps) juustoraastetta
1 kpl
kananmuna
1/2 tl
mustapippuria
3

Kypsennä leipiä uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on ruskistunut hieman.

4

Tarjoa vihersalaatin kanssa.

Vinkki: Voit voidella lämppärit myös tuorejuustolla, sinapilla ja ketsupilla tai chilikastikkeella. Vaihtelua täytteeseen saat esimerkiksi tonnikalalla, kinkkusuikaleilla ja kasviproteiinivalmisteilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs, Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 1.11.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.