Kikhernecurry

28.8.2007
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kikhernecurry

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 2 valkosipulin kynttä
4 2 tl currya
5 3 dl vettä
6 1 kasvisliemikuutio
7 3 rkl tomaattipyreetä
8 1 kanelitanko
9 1 tl kardemummaa
10 1 prk (á 400/265 g) säilöttyjä kikherneitä
11 3 dl ruokajogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 10 g 39 g
Rasvaa 6 g 26 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 726 2905
Energiaa kcal 174 694

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää curry. Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree, kaneli ja kardemumma. Anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia. Valuta vesi kikherneistä ja lisää joukkoon. Hauduta vielä 10 minuuttia. Sekoita jogurtti joukkoon ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5