Kiinalainen porsaanfilee

2.6.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kiinalainen porsaanfilee

Ainekset

4 annosta
1 1 porsaan sisäfilee (n. 600 g)
Marinadi
1 1 dl luumusosetta
2 2 rkl ruokokidesokeria
3 2 rkl makeaa soijakastiketta
4 2 rkl valkoviinietikkaa
5 1 tl tabascoa
6 1 rkl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
7 1 murskattu valkosipulinkynsi
8 2 rkl rypsiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 31 g 125 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 989 7955
Energiaa kcal 475 1901

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Kiinalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä marinadin aineksia 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Laita filee ja puolet marinadista pakastepussiin. Anna maustua viileässä muutama tunti tai yön yli. Ota huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä, pyyhi marinadi pois. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Sivele loppu marinadi fileen päälle kypsennyksen aikana. Peitä foliolla ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viipaloi.

© SOK
Avainsanat: luumu marinadi sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5