Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinalainen härkävokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Naudanfileetä
2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punainen paprika
Pieni pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Vähäsuolaista soijakastiketta
2 tl
Fariinisokeria
1 rkl
Punaviinietikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna vokkipannulla öljyt ja ruskista lihasuikaleita muutama minuutti. Nosta lihat syrjään.

Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi paprikan ja inkiväärin kanssa.

Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kypsennä kukinnot pienessä vesimäärässä nopeasti puolikypsiksi. Valuta parsakaalit.

Kuori ja viipaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää sipulit pannulle ja kuullota ne.

Lisää porkkanat, paprikat ja inkivääri sekä soijakastike, sokeri ja viinietikka. Hauduta muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Lisää lopuksi lihasuikaleet ja parsakaalit. Kuumenna seos ja pyöräytä sekaisin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.