Kevyt kaalikeitto

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kevyt kaalikeitto

Ainekset

4 annosta
1 250 g valkokaalia
2 400 g kiinankaalia
3 100 g juuriselleriä
4 300 g lanttua
5 1 sipuli
6 1 l vettä
7 2 kasvisliemikuutiota
8 1 tl yrttimaustetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 2 g 8 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 330 1319
Energiaa kcal 79 315

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5