Kevätsalaatti kahdeksalle

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kevätsalaatti kahdeksalle

Ainekset

8 annosta
1 2 ruukkua erilaisia salaatteja
2 200 g (1 pussi) kuivattuja viikunoita
3 430 g (1 tlk) parsaa paloina
4 2 kpl persikkaa
5 200 g mozzarellajuustoa
Salaatinkastike:
1 5 rkl öljyä
2 3 rkl punaviinietikkaa
3 suolaa
4 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 114 g
Proteiinia 7 g 55 g
Rasvaa 14 g 112 g
Kuitua 4 g 30 g
Energiaa kJ 898 7181
Energiaa kcal 214 1716

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja lohko persikat neljään osaan. Halkaise viikunat neljään osaan ja purista lohkot auki, niin että siemenet näkyvät. Valuta parsat ja leikkaa mozzarella viipaleiksi. Paloittele salaatit ja yhdistä aineet ilmavaksi salaatiksi. Lisää kastike valmiiseen salaattiin tai tarjoile erikseen pöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: mozzarella parsa persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5