Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista

25.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista

Ainekset

1 1 prk (330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
5 2 rkl tomaattisosetta
6 2 rkl punaviinietikkaa
7 3 rkl fariinisokeria
8 ripaus cayennenpippuria
9 4 - 5 rkl vettä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 96 g
Proteiinia 17 g
Rasvaa 42 g
Kuitua 19 g
Energiaa kJ 3548
Energiaa kcal 848

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Säilöntä

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5