Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

Ainekset

8 palaa
1 150 g tomaattisillifileetä
2 1 iso sipuli
3 2 dl vaahtoutuvaa maitopohjaista rasvasekoitetta tai kuohukermaa
4 1 dl tuoretta silputtua tilliä
5 0,5 dl tuoretta hienonnettua ruohosipulia
6 2 dl kevytranskankermaa
7 1,5 kg uusia perunoita

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 278 g
Proteiinia 7 g 59 g
Rasvaa 18 g 141 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 1 391 11125
Energiaa kcal 332 2659

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Silppua sillipalat ja kuorittu sipuli pieneksi. Vaahdota rasvasekoite tai kerma ja yhdistä vaahtoon kevyt ranskankerma sekä yrtti-, silli- ja sipulisilput. Huuhdo pakastuksen kestävä vuoka kylmällä vedellä ja kumoa seos vuokaan. Peitä jäädyke muovikelmulla ja pane pakastimeen. Anna jäädykkeen olla pakastimessa mielellään yön yli ja kumoa se sitten tarjoiluvadille. Koristele ja tarjoa kuumien keitettyjen varhaisperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jäädyke parfait silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5